Casper Transport : CasperTransport - full service flyttefirma - Casper Transport :

CasperTransport – full service flyttefirma

Hos CasperTransport sørger vi for at flytte dine ting med omhu!

CasperTransport spiller på alle tangenter når det gælder klaverflytning, pianoflytning, og flytning af pengeskabe og IT-udstyr samt flytning af kontorer, virksomheder, domiciler og butikker.

flyttefirma, transportfirma, nedpaning, private flytninger, erhvervsflytning, flytning af klaverer og pinanoer, pianospecialisten, opmagasinering, caspertransport
CasperTransport er et fullservice flyttefirma med over 20 års erfaring indenfor flytning, transport og opbevaring af flygeler, klaverer, pengeskabe og andre tunge emner.

Vi er specialister i erhvervsflytning for både store og små virksomheder. Du kan læse meget mere om vores erhvervsflytninger her.

Vi flytter også for private og klarer både nedpakning og opstilling.

Vi kører i hele landet, Skandinavien og resten af Europa.

Hos CasperTransport lægger vi stor vægt på at kunden er tilfreds inden vi går.

Hvis du ønsker en ekstra sikkerhed, inden du hyrer os til din flytning, kan du læse lidt mere om CasperTransport og booke flytningen hos Servicebyen, som er godkendt af e-handelsfonden.

Vi har hjulpet rigtig mange private og virksomheder, med flytninger. Vi har derfor stor erfaring med alle de uforudsete ting der kan opstå ved en flytning. Derfor kan du trygt og roligt bruge os som dit flyttefirma.

Vi vil se frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din flytning.

Med venlig hilsen Casper Østergaard

Kontakt os for et godt tilbud!

Top